Interjúk

Tápai Szabina

Interjúk
Nagypályás immunerősítés Tápai Szabinával

2015-09-02

Tápai Szabina a BioTech USA szponzorált EHF-kupa győztes kézilabdázója nyár óta újra az élvonalban versenyez. Napjai rendkívül aktívan telnek, rendszersen ingázik Budapest és Székesfehérvár között, otthon pedig lassan kétéves kisfia, Bence gondoskodik arról, hogy a szexi anyuka állandó mozgásban legyen. Immunrendszerét BioTech USA C-vitaminnal erősíti, hogy minden...

Tovább

Tápai Szabina a BioTech USA szponzorált sportolója

2015-05-17

Kucsera-Tápai Szabina kézilabdázó a BioTech USA legújabb szponzoráltja. Az irányító mesélt sportkarrierje mellett magánéletéről és arról is, hogy minek köszönheti remek alakját, melyet szülés után szinte azonnal sikerült visszanyernie. Szabina most betekintést enged, hogy egy sport-álompár hogyan éli mindennapjait.

Tovább

Anyukaként dobja a gólokat

2015-01-24

Édesanyaként tért vissza a pályára Tápai Szabina. A kajakos Kucsera Gáborral közös gyermekük, Bence már elég nagy szüleik szerint, hogy Szabina újra kézilabda pályára álljon. A most másodosztályú Vasas kézilabdázója lapunknak elárulta, mennyi ideig kínozta lelkiismeret furdalás, hogy napi pár órára elszakad a babától.

Tovább

vissza a nyitólapra