Kucsera Gábor eljegyezte Tápai Szabinát

Tápai Szabina

Hírek

Kucsera Gábor eljegyezte Tápai Szabinát

2012-12-30


A kajakos világbajnok Kucsera Gábor (30) eljegyezte párját, a kézilabdázó Tápai Szabinát (26). Erről a váci NB I-es csapat irányító-átlövője számolt be szombat délután internetes közösségi oldalán ismerőseinek.


 Egy fotón a bal keze látható, s a gyűrűsujján egy jegygyűrű. S mellé csak annyit írt angolul: „My status" azaz állapotom. A bejegyzéshez hozzászóló barátok pedig már az esküvőt emlegetik.

 
Kacskaringós út vezetett a jegyességig. A nyár végén találtak újra egymásra, hiszen 2009 februári szakításuk előtt már csaknem egy évet együtt töltöttek. Az akkor Dániában légióskodó szexi kézilabdázó és az itthon készülő sármos kajakos a köztük lévő nagy távolság miatt szakított.
 
Ezután mindketten új társra leltek: Kucsera a műsorvezető-színésznő-énekesnő Sári Évivel (35) volt együtt egészen júliusig, már a gyermekvállalást tervezgették. A kézis pedig a Csillag Születik tehetségkutatóban feltűnt Bad Boyz táncosának, Szabó Tamásnak (29) a menyasszonya lett. Abból az eljegyzésből végül nem lett házasság.
 
Kucsera Gáborral azonban újra egymásra találtak és úgy tűnik, egyre inkább kibontakozik szerelmük, immár menyasszony és vőlegényként élik napjaikat.
 
„Megerősíthetem, hogy igaz a hír, valóban egy párt alkotunk Gáborral, és eljegyeztük egymást, de erről többet nem szeretnék mondani" – felelte kérdésünkre Tápai.
 
Forrás: Blikk


vissza a hírekhez