Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Már az új házban ünnepelnek

Tápai Szabina

Hírek

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Már az új házban ünnepelnek

2017-04-17


Jócskán megváltozott az utóbbi időben a Kucsera-Tápai házaspár élete, az újdonság pedig a kisfiukkal való kapcsolatukra is kihat. Beni természetesen nem éli meg rosszul, hogy még az eddiginél is szorosabb a kapcsolata a szüleivel.


Kucseráék életében új időszak kezdődött. Nemrég az Édes Életben is bemutatott lakásukból egy kényelmes családi házba költöztek. Bencét pedig most íratták be egy magánóvodába. – Úgy éreztük, hogy a lakást már kinőttük, és szükségünk volt már egy komolyabb környezetváltozásra. Végre saját kertünk is van, ahol Bencével nyugodtan szaladgálhatok, Szabinával pedig gondozhatjuk a növényeket. Kertészünk nincs, de nem is baj. Ahogy az ember idősödik, muszáj új dolgokat megtanulnia.  - mosolygott Gábor, aki kifejezetten élvezi a mostani változásokat.

 

BENCE ISMÉT A SZÜLEIVEL ALSZIK

 

Bence szerencsére hamar beilleszkedett az óvodában és már barátai is vannak. A beszoktatással sem volt probléma - igaz, a kisfiú mostanában még jobban ragaszkodik hozzá, hogy az otthon töltött idő alatt még többet legyen együtt a szüleivel. – A születésétől kezdve arra szoktattuk, hogy egyedül aludjon el. Ez sokáig így is volt, de amikor beírattuk a bölcsödébe, eluralkodott rajta a szeparációs szorongás, ezért muszáj volt beengednünk magunk közé az ágyba. Később erről leszoktattuk, de most megint hozzánk szeretne bújni esténként. Ezt nem tagadjuk meg tőle, de miután elaludt, átvisszük a saját ágyába - mesélte az olimpikon.

 

Az új házat még nem lakták be teljesen, jelenleg is sokat gondolkodnak, hogyan tegyék igazán otthonossá. A világbajnok kajakozó kertes házban nőtt fel, tehát számára nem újdonság, hogy kiülhet a saját teraszára egy pohár limonádéval. Az életérzés azonban hiányzott neki, hiszen kamaszkorában ritkán adódott alkalma a saját zöldterület kiélvezésére: szinte állandóan valamelyik edzőtábor vendégszeretetét élvezte. Még a húsvét előtti napokat is a vízben töltötte.

 

A SPORTOLÓ A FIÁVAL LOCSOLKODIK

 

Gábor saját bevallása szerint igazán csak nagyjából tíz éve éli meg a feltámadás ünnepét a szerettei körében. A legjobban talán a locsolkodást élvezi. - Főleg amióta Bence megszületett, a húsvét hétfőt fiús napnak tekintjük. Kora reggel felkelünk, meglocsoljuk anyát, a nagyszülőket és a dédiket. - mondta Gábor.

 

Egyetlen női családtagnak sincs félnivalója, mert az egykori kajakos akármennyire is élete meghatározó szereplőjeként tekint a vízre, sosem öntené a szerettei nyakába. A locsolkodás fő kellékét inkább elcseni a feleségétől. - Szabina nagyon szokott örülni, hogy magamhoz veszem a legjobb és legdrágább kölnijét... - ironizált Gábor, és elárulta: a felesége természetesen mindig készül hímes tojással, de Bence még jobban értékeli a csokoládét. - idén a kertben biztosan eldugunk némi ajándékot, hadd keresse meg a fiunk. - fejezte be a sportoló.

 

Vége az Édes Életnek?

 

A házaspár az utóbbi időkben kevesebbet forgatott a SuperTv2 produkciójával, az Édes Élettel. Az sem teljesen kizárt, hogy kiszállnak a műsorból. Több éve szerepeltek folyamatosan a képernyőn, és bár élvezték a figyelmet, úgy tűnik, egy időre elég volt belőle.

 

Szabinát meg kell regulázni

 

Szabina a húsvét előtti héten balesetet szenvedett. Véletlenül rácsaptak korábban ínszalagpótló operáción átesett kezére. Erős fájdalmat érzett, és a végtagja órákon belül bedagadt. A kórházban megröntgenezték, de a véraláfutástól és a duzzanattól nem tudták megállapítani, hogy eltört-e a karja. Sínbe tették, és közölték vele, hogy a vizsgálatot egy hét múlva meg kell ismételni. - Mostanában kímélnünk kell Szabina kezét, de ő ennek ellenére sem nagyon tud leállni. Én szóltam rá, hogy semmi szükség arra, hogy most sepregessen és pakolgasson. Úgy érzem magamat, mint akinek két gyereke van, mert nemcsak Bencét kell fegyelmeznem és megreguláznom, hanem a feleségemet is - mesélte Gábor, majd a rajongók megnyugtatása érdekében hozzátette, hogy természetesen nincs vége Szabina karrierjének, mert csupán egy tipikus sportsérülésről van szó.

 

Forrás: HOT! magazin


vissza a hírekhez