Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Szerelem második nekifutásra

Tápai Szabina

Hírek

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Szerelem második nekifutásra

2017-01-27


A pár a megismerkedésüket egy összeütközésnek köszönheti. Az a pikáns a találkozásukban, hogy nem autóval történt a koccanás és nem utcán, hanem a tatai edzőtáborban. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, Tápai Szabina volt profi kézilabdás és Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos "kisebb viszontagságok" után azóta boldog házaspár, és kisfiuk Bence születése tette kerekké a családjukat.


"Nem vagyok egy lassú lány, nagy elánnal nyitottam ki az egyik szobaajtót a tatai edzőtáborban és nekiütköztem Gábor meztelen felsőtestének - meséli nevetve Szabina. - Meg is jegyeztem magamban, milyen jó kiállású pasi. Bevallom őszintén, akkor nem tudtam, hogy ő Kucsera Gábor. Még talán az is vicces, hogy Kammerer Zoli, Gábor kajakos társa rám írt az interneten de én közöltem vele, hogy a társa jobban érdekel. Ettől kezdve Gáborral, a tatai edzőtábor kávézójában sokat beszélgettünk. Emlékszem, már ott is nagyon megnézték a lányok" - meséli Szabina.


SE VELED, SE NÉLKÜLED


Kétség nem fér hozzá, Kucsera Gábor az egyik legjobb képű a hazai sztárvilágban. Nem lehet könnyű mellette élni, amikor nők tucatjai rendszeresen ajánlatot tesznek neki. "Pontosan emlékszem én is arra, hogy Szabina miatt többször kilógtam az edzőtáborból Székesfehérvárra - meséli Gábor -, mert a hölgy ott kézilabdázott. Úgy szoktam mondani, hogy a mi kapcsolatunk két részre osztható, hiszen abban az időben hivatalosan mással jártam. Aztán megtörtént a balesetem, elszakadt a bokaszalagom és Pestre kerültem kórházba. Szabina meglátogatott és a barátnőm is. Szerencsére nem egyszerre"  - mosolyog Gábor az akkori kalamajkán.
 

"Ha jól belegondolok, Gábornak a kinél kössek ki problémáját megoldottam, ugyanis Dániába szerződtem játékosnak. Aztán rá egy évre, mert még nem akartam hazajönni, franciaországi csapathoz igazoltam le" - meséli Szabina. "Arról azért ejthetünk néhány szót - veszi át a szót Gábor -, hogy Szabina közben megismerkedett egy fiúval és három évig együtt voltak."


A MAMÁK HOZTÁK ÚJRA ÖSSZE A FIATALOKAT


Rengeteg anyósvicc kering Pesten, ám semelyik nem szól dicsérőleg róluk. De Tápai Szabina és Kucsera Gábor édesanyja kivétel, hiszen ők hozták újra össze a fiatalokat. "Érdekes, attól, hogy nem voltunk együtt, Szabina anyukájával fél évente beszéltünk telefonon, úgy gondolom, kedven engem és érezhette, hogy a lánya már nem boldog azzal, akivel jár és talán az én szavaimból is kivette, hogy nem minden kerek a kapcsolatomban. Elkezdte kapacitálni Szabinát, hogy találkozzon velem. Aztán egyszer Szabi rám írt, hogy nálam maradt a babzsákja, elhozná tőlem. Amikor eljött hozzánk, én is otthon voltam és elkezdtünk beszélgetni" - emlékszik vissza Gábor. Attól még, hogy két fiatal hosszú idő után ismét találkozik, semmi nem biztos. Ám számukra mégis sokat jelentett az a bizonyos nap, izzott közöttük a levegő, és attól kezdve egy párt alkottak.
 

"Tudtam, hogy ő életem szerelme és bennem soha nem volt vége a kapcsolatunknak" - árulja el Szabina. Éreztem Gáboron, hogy sokat változott, megkomolyodott. Azt mondta, el tudná képzelni az életét velem és látja bennem az anyát is. Sőt, kompromisszumra is hajlandó, ő eddig soha nem akart megnősülni, mert a papír szerinte nem sokat jelent. De, mert szeret engem és én szeretném, feleségül vesz" - eleveníti fel a sportolónő a régi emlékeket. "Szerintem két ember kapcsolatát nem a gyűrű tartja össze - állítja Gábor -, hanem a gyerek. Úgy döntöttünk, hogy a szüleimhez költözünk, hogy kipróbáljuk az igazi együttélést" - meséli a világ, és Euróba-bajnok kajakos."Karácsony este kérte meg a kezemet Gábor - folytatja Szabina. - Óriási dobozt kaptam és abban is doboz volt, na szóval a rengeteg doboz után a kis dobozkában ott csillogott a csodaszép gyűrű. Mit tagadjam, elpityeredtem magam az örömtől" - árulja el Szabina.


GÁBOR SZERELME KEDVÉÉRT MEGNŐSÜLT


Tápai Szabina és Kucsera Gábor 2013. június 28-án mondta ki a boldogító igent, nagyon elegáns és szép helyen, a Wedding Gardenben. Ám, akkor már tudták, hogy hamarosan új családtaggal bővül kettősük.


"Sevillában voltam éppen edzőtáborban, amikor Szabina küldött egy sms-ben fotót, amit nem értettem, kérdeztem is, mi ez? Kiderült, hogy a terhességi teszt fotója. Nagyon boldog voltam" - meséli Gábor. "Nem bírtam kivárni, amíg hazaér Spanyolországból, ezért küldtem el a fotót" - veszi át a szót mosolyogva a történteken Tápai Szabina. "Beni érkezése apás szülésnek indult, ám a sors közbeszólt, Beni nem tudott megbirkózni a köldökzsinórral, így a műtőben kötöttem ki és császárral jött világra az én kicsi fiam - mosolyog a büszke édesanya. - Ódákat tudnék zengeni Gáborról, hogy milyen jó édesapa. Soha nem volt probléma, hogy pelenkáznia vagy fürdetnie kell a fiát. Amikor három óránként kellett megetetni a kicsi babát, akkor Gábor az edzésből hazajött, bevásárolt, kitakarított, kimosott, etetés után büfiztetett. Volt olyan időszak, amikor Gábor teljesen átvette a szerepemet. Abban az időben, amikor még Fehérváron játszottam. Ha edzésem volt, akkor este nyolc órára, ha meccsem volt, akkor este 11 órára értem haza. Gábor reggel fél nyolckor kelt Bencével, és elvitte a bölcsibe. Délután érte ment, öttől újból apuka üzemmódba kapcsolt" - dicséri párját Szabina. Volt időszak, amikor ő többet vitte a bölcsibe, de amikor tehetjük együtt kelünk és együtt megyünk érte" - teszi hozzá.
 

"Amíg kajakoztam, szinte csak hétvégi apuka voltam. Szerencsére a szüleink és a barátaink sokat segítettek. Hiszen Szabina nem bírta volna egyedül. Most nincs sport, ám itt van Bence! Rengeteg energia szorult a gyerekbe, ezt szerintem Szabinától örökölte. Szerencsére imád bölcsödébe járni, ahová egyéves kora óta visszük." - magyarázza Gábor.
 

A fiunk nagyon apás - állítja Szabina - pedig Gábor kislányt várt, mert szerinte a fiúk az édesanyjukhoz húznak, a lányoknak pedig a papa a kedvencük. Hát, tessék, nem így van!"


A CSALÁD A LEGFONTOSABB, ÁM NÉHÁNY ÓRÁT ELLOPNAK MAGUKNAK


Bence születésével azért kicsit megváltozott az élet a Kucsera családnál. Ám arra ügyelnek, hogy lopjanak maguknak néhány órát, addig mindig van kire rábízni a örök-mozgó Bencét.  "Olyankor, amikor kettesben vagyunk, elmegyünk vacsorázni, néha még moziba is. Mostanában, amióta ismertek vagyunk, egy-két fogadáson is megjelenünk - meséli Gábor. A SuperTv2-n az Édes Élet forgatása elég sok időnket elviszi, de élvezzük. Arra persze vigyázunk, hogy ne Benitől vegyük el az időt. Sőt, megegyeztünk Szabinával, hogy a forgatásokba nem igen vonjuk be a fiunkat, hiszen ő még kicsi gyerek, ahelyett inkább játsszon.


Arról még nem is beszélgettünk, hogy Szabinát zavarja-e, hogy a gyengébbik nem lépten-nyomon megnézi a férjét és esetleg csábos pillantásokat vet rá. "Kár lenne tagadni, eleinte idegesített, hogy állandóan sms-eket kap és idegen nőktől időnként intim fotókat, mellé ajánlatokat. Mára már mosolygunk rajta, sőt Gábor meg is mutatja. Együttélésünk elején lefektettünk bizonyos szabályokat, azokat be is tartjuk. Ma már szinte kizártnak tartom, hogy Gábornak megérné egy röpke kaland, amellyel tönkre tenné a családi boldogságunkat" - állítja Szabina. "Gábor néha elmegy a barátaival beszélgetni, iszogatni. Bevallom, ilyenkor ideges vagyok, de nem féltékeny. Sokkal inkább attól tartok, hogy Gábor ismert ember és valami piás beleköt az éjszakában" - árulja el Szabina.
 

NEM AKARUNK MINDENÁRON ÉLSPORTOLÓT NEVELNI BENCÉBŐL


Bence hároméves és örök mozgó, amikor édesapja érte megy a bölcsödébe azt mondja, apa még megyünk valahová? "Benit már babaúszásra is elvittük. Kipróbált már több sportot is - meséli a büszke édesapa -, ám most a legjobban a síelés tetszik neki. Nem akarunk feltétlen élsportolót nevelni a gyerekből, semmire nem kényszerítjük őt, majd ő dönt" - árulja el későbbi tervüket Gábor. "Persze, hogy mindenki megkérdezi, tényleg folytatni akarom-e a sportolást. Nem tudom, néha hiányzik a versenyzés és a siker, de akkor megint nem lehetnék a kisfiammal, a legszebb éveket hagynám ki. Később szeretnénk Beninek testvérkét, mondtam is Szabinának, hogy még egy fiút, aztán a két sráccal majd eljárok bulizni" - nevet a tervén Gábor.


Tápai Szabina és férje, Kucsera Gábor is abbahagyta az élsportot. Egyszer véget érnek a televíziós szereplések is, ám a család ennek ellenére is anyagi biztonságban van. "Nem árulok zsákbamacskát nem tévés szereplésből élünk. Még élsportoló időszakomban félretettem pénzt, nem szórakoztam el, hanem befektettem. Egy éve működik az exkluzív fitness stúdiónk a Városmajor utcában. Az edzőtermeket egy nagy lakásban rendeztük be, családias hangulatú, minden edzeni vágyó külön szobát kap és személyi edző felügyeli. Hála istennek kedvelik. Szabina kezeli otthon a kasszát, én minden keresetemet beteszem a közösbe, otthon így láttam, a szüleim is így tettek.


Forrás: HELLO magazin
Fotók: Markovics Gábor


vissza a hírekhez