Tápai Szabina jótékonykodott

Tápai Szabina

Hírek

Tápai Szabina jótékonykodott

2018-11-15


Minden szabályosan bemutatott fekvenyomás vagy húzóckodás után az év sportitalát gyártó akasztói R-water Kft. 50 forinttal támogatta a Szegedi Gyermekklinika betegeit.


Tápai Szabina, magyar kézilabdázó - aki nemsokára második gyerekének ad életet - szintén támogatta a kezdeményezést: „Sportolóként fontosnak tartom, hogy olyan dolgok mellé álljak, amelyben valóban hiszek, így a sportital arcaként nem volt kérdés, hogy teljes szívvel részt veszek én is ebben az összefogásban. Főleg mert lassan kétgyermekes anyaként, nekem is mindig borzasztó élmény, amikor hallom a saját gyerekem sírni egy-egy tűszúrásnál. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, bárcsak átvehetném tőle ezt a fájdalmat… Nagyon jó érzés, hogy ezeknek a beteg gyerekeknek, ha csak egy kicsit is, de segíteni tudtunk, legalább annyival, hogy a gépek segítségével megkíméljük őket a napi injekcióktól, amivel az állapotukat ellenőrzik."

 

A megmozduláson több, mint 1500-an vettek részt, és összesen 1 millió forint gyűlt össze, amelyből a klinika 1 db monitort vásárolt, mellyel a gyerekeket tűszúrások nélkül tudják megvizsgálni illetve 1 db inkubációs eszközt, amely már kijelzővel rendelkezik, így könnyítve meg az inkubátoros babák vizsgálatait.

 

Nagy öröm a Szegedi Gyermekklinika számára, hogy az akasztói cég támogatásával ilyen gépekhez jutottak, így könnyítve meg a beteg gyermekek vizsgálatait és mindennapjaikat- nyilatkozta az intézmény illetékese.


vissza a hírekhez