Tápai Szabina: Örülök, hogy Gábor korábban kicsapongó életet élt

Tápai Szabina

Interjúk

Tápai Szabina: Örülök, hogy Gábor korábban kicsapongó életet élt

2016-01-17


A Kucsera családban elvileg két dudás van egy csárdában, mivel Szabina és Gábor is élsportoló. Emellett mindketten erős és határozott egyéniségek. Hogy miért nem vitatkoznak mégis egyfolytában? Arról az Epizód magazinnak a csinos édesanya mesélt!


- Egy ideje az Édes Életben követhetjük nyomon a mindennapjaitokat, melyek igen színesek és mozgalmasak. A képernyőről az is átjön, hogy ti igencsak erős egyéniségek vagytok. Valójában ki hordja otthon a nadrágot?

- Ez nálunk nincs így kimondva, a fontos döntéseket közösen hozzuk meg, azonban azt gondolom, egy okos asszony tudja úgy irányítani a dolgokat, hogy a férfi azt higgye, az ő akarata érvényesült... Én amúgy szeretem Gáborban, hogy férfias, határozott és nőnek érezhetem magam mellette.

- Sosem volt köztetek rivalizálás a sport miatt?

- Nem, soha! Sőt, mindig mindenben maximálisan támogatott, azt is ő erőltette, hogy szülés után mielőbb térjek vissza kézilabdázni. Azzal bíztatott, hogy még többet fog segíteni a háztartásban és a gyerek körül is és ezek nem csak üres szavak voltak, hanem valóban így lett. Rá tényleg teljes körűen lehet számítani!

- Azt köztudott, hogy Gábornak igen sok románca volt előtted. Szerinted miért pont téged vett feleségül?

- Igazából ott kezdődik a dolog, hogy ő alapvetően soha senkit nem akart feleségül venni. Gábor nem házasságpárti. Én viszont az vagyok, és ezt szerintem érezte, hogy nekem ez fontos, és végül oltár elé vezetett. A kapcsolatunk alapja a szereteten kívül a jó kommunikáció, hogy mindig mindent meg tudunk beszélni. Legyen szó sportról vagy magánéletről. Szóval, mi maximálisan egy hullámhosszon vagyunk. De még azt is szokta mondogatni, hogy bennem látta meg a gyermekei anyját…

- Mennyire vagy féltékeny rá?

- Teljesen átlagosan, úgymond normálisan vagyok csak féltékeny, de úgy vélem, mindenki az, aki igazán szereti a másikat. Én ismerem a kicsapongó előéletét, sőt, örülök is neki, hogy ilyen volt, mert valószínűleg most ezért olyan jó apa és szerető férj. Tehát mindennek megvan az előnye is, ő mostanra higgadt le, amit Bence és én élvezhetek.

- Terveztek tesót a közeljövőben?

- Igen, szeretnénk, csak nem a közeljövőben. Vagyis már beszélgettünk róla, hogy jó lenne egy hugica is, azonban ez csak a következő 2-3 éves tervünkben szerepel. Most ugyanis én visszamentem kézilabdázni, azt még egy kicsit folytatnám, viszont ha megszülöm a második babát, akkor már abbahagyom a versenysportot.

"Nem szeretnék edző lenni"
Bár Szabina még csak most januárban tölti a harmadik x-et, mégis elgondolkodott rajta, mit csinálna majd szívesen, ha befejezi a versenysportot. "Edző semmiképpen nem szeretnék lenni! Nemrég beindítottunk egy családi vállalkozást Budán, egy stúdiót, ahol már most is rengeteg időt töltök, s intézem az ügyeket. Természetesen ott is a sporté a főszerep, de azért az teljesen más jellegű munka, mint amit most csinálok. Nagyon valószínű, hogy később majd én is maximálisan beszállok, ha meglesz a második baba is."

 


vissza az interjúkhoz